Byggefirma i Nynäshamn, Haninge & Södertälje, södra Stockholm

Vi är ett gäng av erfarna hantverkare som är aktiva i södra Stockholm med omnejd. Vi utgår från vår hemmabas i Nynäshamn och hjälper privatkunder, fastighetsägare och större byggentreprenader som UE med alla slags byggnationer och renoveringar.

Under åren har vi utfört byggtjänster bland annat: Södertälje, Västerhaninge, Huddinge, Tumba, Nacka och öarna i Stockholms Skärgård.

Totalentreprenör i södra Stockholm

Företaget har alltid i grunden varit en totalentreprenör, och vi utför både mindre och större byggprojekt. Som totalentreprenad har ni en kontaktperson genom hela byggnationen och vi ser till att alla hantverksgrupper samordnas. Vi är även aktiva som underentreprenör i samband med större entreprenader.

Miljö och utveckling inom byggbranschen

Vi är ett byggföretag som sedan starten varit framstående inom miljö, utveckling & kvalitet inom byggbranschen. Detta har vi gjort genom att upprätta hålla tydliga riktlinjer som vi följer till pricka under våra renoveringsuppdrag. Bland annat använder vi endast miljövänliga byggmaterial samt återvinner allt rivmaterial till en lokal återvinningsstation i Nynäshamn.

Nyttja ROT-Avdraget vid ombyggnation

Visste du att som privatpersoner kan nyttja ROT-avdraget vid byggnationer i hemmet? Detta möjliggör att du kan spara upp till 30% på kostnaderna? Våra Projektledare hos vi fixar allt pappersarbete, så ni slipper tänka på det.

Offert? Kontakta vårt byggföretag från Nynäs idag!

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress