Klimatrenovering & Energieffektivisering Nynäshamn & Haninge, södra Stockholm

Söker du en pålitlig och välrenommerad byggfirma som kan ta sig an klimatrenovering har du kommit helt rätt. Vi ser över hela fastigheter och vidtar åtgärder för att göra de mer energisnåla. Då kommer du få en billigare månadskostnad samtidigt som du gör mindre påverkan på miljön. Förutom Nynäshamn jobbar vi på platser som Sorunda, Kullsta, Gudby, Estö, Muskö, Lisö, Landfjärden, Stockholm. 

Alla fastigheter är unika

Varje uppdrag är unikt och vi har ett brett utbud av tjänster. Det inkluderar:

  • Takrenovering
  • Vindisolering
  • Åtgärder mot radon

Eftersom värme stiger uppåt är det väldigt effektivt att värmeisolera vinden. Vi isolerar vinden och ser till att värmen blir kvar i huset. Dessutom kan vi genomföra en komplett takrenovering på samma gång.

Lång erfarenhet av branschen

Vi har flera års erfarenhet av branschen och värdesätter ord som kompetens, kvalitetstänk och precision. Alla våra kunder är lika viktiga för oss och vi tar oss an alla projekt med samma entusiasm. Vi ser gärna långvariga samarbeten där vi alltid kan hjälpa dig med dina fastigheter.

Allt från villor till flerbostadshus

Vår kundportfölj är väldigt bred och vi har hjälpt allt från privatpersoner till bostadsrättsföreningar med klimatrenovering. Vi har kunskap om flera olika metoder för att garantera ett fullgott resultat. Självfallet är vi auktoriserade för denna typ av arbete.


Offert? Kontakta vårt byggföretag från Nynäs idag!

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *