Bygga altan i Nynäshamn, Sorunda & Vendelsö, södra Stockholm

Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig att bygga en altan har du hittat helt rätt. Vi är en byggentreprenör med många altanbyggen och nöjda kunder i bagaget, redo att ta oss an stora såväl som små utmaningar. Om du vill ha en uteplats med ett spabad, ett trädäck för sommarens grillkvällar, ett pooldäck eller något annat som påminner om en altan är vi rätt företag för jobbet.

Skräddarsydda terrasser & altanbyggen

Vårt fokus när vi bygger altaner är alltid att motsvara kundens högt ställda förväntningar. Du har en idé om hur du vill att altanen ska se ut, vårt jobb är att göra verklighet av den idén. Vi bygger altaner av impregnerat trä från arkitektritningar eller monterar byggsatser. Oavsett vad är vi säkra på att kunna leverera ett resultat som du kommer att bli nöjd med.

Certifierade hantverkare för bästa resultat

Våra snickare är specialister på snickeri, måleri, montering och allt annat som krävs för att bygga en altan av hög kvalitet. När du anlitar oss behöver du inte bemöda dig med att anlita olika leverantörer för olika faser i arbetet. Vi utför byggnationer med totalentreprenad och tar således jobben från start hela vägen in i mål.

Sänk dina kostnader för trädäcket med rotavdraget

Om du vill bygga altanen som en tillbyggnad till en redan befintlig bostad har du rätt att göra rotavdrag för jobbet. Du kan på det sättet sänka totalkostnaden med upp till 30 %. Vi rekommenderar att du kontaktar Skatteverket inledningsvis för att försäkra dig om att du har rotavdrag att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet.

Hör av dig till oss för en offert, utan kostnad

Det är ingenting att vänta på. Låt förra sommaren vara den sista du spenderade utan en altan. Kontakta oss och prata altanbyggen så får du en offert av oss helt utan kostnad.


Offert? Kontakta vårt byggföretag från Nynäs idag!

Namn *

Telefon *

Epost *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *